Publicerat den

Vi sköter ditt flyttstäd i Uppsala

Bor du i Uppsala? Ska du flytta någonstans inom Uppsalaområdet med omnejd? Vill du slippa att behöva ägna dig åt flyttstäd i Uppsala? Då kan du låta oss göra det åt dig.

Noggrant och detaljerat flyttstäd i Uppsala

En flyttstädning är något som många bävar inför. Anledningen till det är att en sådan måste vara väldigt noggrant utförd. Man måste helt enkelt kunna lämna sin bostad efter sig i bästa möjliga skick till de som ska ta över den. De goda nyheterna är dock de att du kan strunta i allt som har med ditt flyttstäd i Uppsala att göra och istället låta oss göra det åt dig.

Vi och våra lokalvårdare har arbetat med flyttstäd i Uppsala sedan många år tillbaka och har full koll på vad som behövs för att göra det så rent att inte ens den mest kräsna personen kan finna något att klaga på. Vi lämnar nämligen inte något åt slumpen när vi utför en flyttstädning. Vi kommer att rengöra alla rum i bostaden på djupet. Det inkluderar bland mycket annat skåp och hyllor, lister och trösklar, samt tak, väggar och dörrar. 

Exakt vad vi rengör beror dock på vilken typ av rum det handlar om. I köket gör vi bland annat rent spisen, ugnen och köksfläkten. I badrummet gör vi till exempel rent spegeln, handfatet och toaletten. Hur som helst har du inget att oroa dig för när du anlitar oss för flyttstäd i Uppsala, utan vi kommer städa så att de nya ägarna eller hyresgästerna blir mycket nöjda!

Andra utrymmen som vi städar

Det spelar ingen roll hur stor eller liten din bostad är, vi kommer att städa och rengöra alla utrymmen oavsett vilket. Har du till exempel ett garage? Det kommer vi bland annat göra rent genom borstning av golvet och dammsugning. Har du en balkong? Då gör vi rent räckena och alla andra delar av den. Vi rengör självklart också alla dina fönster. 

Skulle det mot all förmodan vara så att du inte blir nöjd med vår flyttstädning? Hör i så fall av dig till oss så kommer vi och fixar det illa kvickt! Det har du vårt ord på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *