Publicerat den

Vi hjälper dig med företagstransaktioner

Företagstransaktioner kan ibland vara en komplicerad process. Just därför kan det vara guld värt att kunna få hjälp med detta. Det kan du få av oss. Företagstransaktioner är nämligen en av de saker som vi specialiserar oss på. Detta ska vi berätta mer om i denna artikel.

Vad är en företagstransaktion?

Vi är alltså experter på företagstransaktioner. Men vad är då detta för något? Svaret på denna fråga är att företagstransaktioner handlar om köp och försäljning av företag. Detta kan antingen handla om företagstransaktioner som sker på den svenska marknaden eller sådana som sker på den internationella. Oavsett vilken typ av företagstransaktioner det gäller finns vi här för att hjälpa dig. Med vår hjälp får du helt enkelt bästa möjliga pris och villkor, detta oavsett om du ska köpa eller sälja ett företag. Tveka därför inte på att kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig med dina företagstransaktioner. Vi ser fram emot att kunna ge dig bästa möjliga hjälp.

Ska du köpa eller sälja ett företag?

Oavsett om det rör sig om inhemska eller internationella transaktioner kan vi agera rådgivare åt dig. Faktum är att vi är verksamma på mer än 30 olika marknader på olika håll i världen. Vi är nämligen exklusiv partner till Translink Corporate Finance, ett globalt M&A-nätverk. Också de är närvarande i mer än 30 olika länder och har mer än 600 rådgivare. Behöver du hjälp med förvärv av ett företag? Då behöver du bara ta kontakt med oss så hjälper vi dig med detta. Oavsett vad syftet till ditt förvärv är assisterar vi nämligen mer än gärna dig. Detta gäller oavsett om det handlar om att du vill nå högre marknadsandelar, få fler tillgångar, eller vad det än gäller. Vi hjälper dig också med försäljning av ditt företag, detta oavsett om det gäller ett helt företag eller bara en andel av ett. Vid försäljningen ser vi till att konkurrensutsätta ditt företag så att du kan känna dig helt säker på att det bud du accepterar är bästa möjliga. Vi ser fram emot att kunna ge dig den hjälp med företagstransaktioner som du behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *