Publicerat den

Träning för takläggare i Västerås

En takläggare i Västerås som tränar för att inte skada ryggen.

Västerås har som länge haft som stad ett litet problem med träning för takläggare. De flesta gym och träningslokaler har enbart varit öppna fram till 6 och det vanligtvis tider som inte fungerar för oss takläggare.

Så nu har alla firmorna i staden gått ihop med Västerås boxning och skapat ett samarbete där gratis träning erbjuds kvällstid med tränare. Lokalen ligger centralt till och vi har alla tagit ett stort steg mot en bättre hälsa hos våra arbetare.

Och i mina ögon är hälsan viktigast i företaget, för pengar är inte värt någonting mer än en symbolisk summa.

Boxning för takläggare i Västerås

Boxning är den mest ultimata sporten träningsmässigt av dem alla. Du bygger upp en bra grundkondition, styrka och balans som alla är väldigt användbart som takläggare. Det är ju mycket bärande i arbetet.

Och då är det väldigt bra att vara i form så att du slipper skada dig själv eller taket.

Mäktigt takföretag i Västerås

Denna takfirma i Västerås har en lång erfarenhet av att erbjuda billig takomläggning till sina kunder. Det är irrelevant hur lite de än har i kalendern, de erbjuder alltid samma låga priser till alla kunder.

De utför takomläggningar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och samfälligheter i Stockholm, Västerås, Uppsala och Norrköping.

Finns inget bättre takföretag

Hur många företag som du har använt dig av i dina dagar kan du säga arbeta så brett med så nöjda kunder? I min värld är den här takläggaren en på miljonen och det är svårt att ta ner dem från förstaplatsen i Sverige. Och speciellt inte nu när dem investerat mycket tid, ork och pengar i att ge sina befintliga kunder marknadens bästa service.

För denna firma vet värdet i att ge sina kunder en bra service. Då minskas könen drastiskt och företaget kan fokusera på att arbeta med rätt kunder och växa i en stadig takt.

Istället för att i ett misslyckat försök försöka dammsuga marknaden på kunder som inte är optimala långsiktigt för verksamheten. Och det gör allt för många takläggare och det har ju gång på gång visat sig vara en destruktiv faktor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *