Publicerat den

Raster som takläggare i Stockholm

En arbetande takläggare i Stockholm

Att arbeta som takläggare är ett prestigefyllt yrke i Stockholm. Men det är även ett yrke som inte är känt för att ha långa raster. Utan egentligen är det raka motsatsen. Branschen är känd för att ha korta raster för att du ska bli klar innan mörkret faller. För du vill inte stå uppe på ett tak i mörkret som takläggare.

Det är redan alldeles för stor risk för att du kan skada dig, och då vill du absolut inte att riskerna ska multiplicera smed varandra i mörkret. För det är exakt vad som händer när du arbetar på ett tak som takläggare i Stockholm under kvällstid. Och du ska absolut inte vara dum i onödan!

Takläggare under nattetid i Stockholm

Det finns dock en del takläggare i Stockholm som arbetar nattetid men de har mycket bättre löner. Det har de för att deras arbetare inte ska gå ut i strejk och få ut samma resultat.

Sverige är ett land där facket har mycket pengar och strejkande anses vara viktigt för att få en bra utveckling. Men de har tagit sitt förnuft till fånga och ger redan nu en otroligt mycket bättre lön för sina arbetare som arbetar nattetid. Och det är därför alla går vinnande ur den ekvationen. Företagen kan göra fler arbeten per år och kunderna får sitt tak klarare snabbare.

Arbetarna får ju även mer i lön och större frihet när det kommer till att välja arbetstider. För vissa är nattugglor som mer än gärna jobbar nattetid men dom varken vill jobba på McDonalds, callcenter eller inom sjukvården. Som normalt sett brukar vara arbeten som läggs under nattetid.

Lägga plåttak på ett bra sätt

Stockholm har denna grymma takläggare som lägger det vackraste plåttak i staden. De lägger det med en sådan känsla för detaljer så att det är helt sjukt. Och de arbetar med marknadens bästa service.  Kontakta dem idag för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *