Publicerat den

Star Nutrition – Sveriges äldsta kosttillskottsmärken.

Star Nutrition har sedan 1996 erbjudit kvalitetssäkra produkter. Med ett välkänt varumärke som Star Nutrition kan man lita på att man får bra produkter till ett bra pris utan att man tummar på kvalitén. Med succén i Sverige följde att företaget numera är ett av dom största varumärkena och med flest sålda produkter på den nordeuropeiska marknaden. Företaget har dom flesta typer av produkter vilket gör både motionärer och elitatleter kan känna sina behov tillfredsställda.

Star Nutritions olika produkttyper

Star Nutrition har sedan start riktat in sig på att sälja produkter med hög kvalité. Produkterna är utformade för att höja prestationsförmågan samt optimera återhämtningen. Något som alla aktivt tränande vet är viktigt för att kunna utvecklas. Med alla produkter som är kvalitétssäkrade säkerställer man också att man kan tillgodose olika typer av atleters behov av bra kosttillskott. Företaget levererar både proteinpulver, bcaa, pre workout och många andra typer av kosttillskott såsom bars och vanliga livsmedel fast i sockerfria former. Det finns även shakers och vattenflaskor att köpa för att på ett bra sätt kunna blanda kosttillskotten.

Olika färger till olika ändamål.

Star Nutrition har tagit fram tre olika färger för sina produkter. Detta för att man lättare ska kunna skilja dom åt. Alla produkter innehar lika hög kvalité för att man som konsument alltid ska känna sig säker på att man får det bästa. Dom tre kategorierna som finns är blå, svart och vit. Den blåa som också kallas core är ett gäng produkter framtagna för alla typer av ändamål. Med både protein och aminosyror och prestationshöjande kan alla tränande vara säkra på att få i sig allt. Den svarta kategorin kallas premium och tillhör premiumklassen. Med innovativa ingredienser i alla produktkategorier. Active Life Series är Star Nutritions proteinberikade livsmedel där man kan göra många goda måltider utan att förlora i näring. Du kan till exempel nu göra proteinrika pannkakor utan att få i dig onödigt socker. På så sätt kan du både äta gott och få i dig det du behöver utan att behöva avvika från din hälsosamma livsstil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *