Posted on

Pris för rörmokare i Stockholm

Rörmokare i Stockholm har ryktet att vara tämligen dyra att anlita. Faktum är att rörmokare och VVS-installatörer generellt har högre priser än andra hantverkare. Det går att spekulera kring vad anledningen till detta är. En tungt vägande orsak är att rörmokare har en speciell behörighet som krävs för att arbeta i våtrum. För att dina försäkringar ska gälla vid olycksfall är det alltså nödvändigt att anlita en behörig rörmokare. Till skillnad från målare och snickare där det inte finns någon liknande typ av behörighet är det inte lika viktigt att välja professionella aktörer.

Ungefärligt pris för rörmokare

En Framgångsrik rörmokare stockholm tar vanligtvis mellan 500-600 kronor i timmen. För att spara pengar bör du låta rörmokaren arbeta så effektivt som möjligt genom att förbereda inför arbetet så gott du kan. Det förenklar inte bara för din rörmokare i Stockholm, det kan också spara dig mer pengar i slutändan eftersom det blir värre arbetstimmar som går åt. Städa undan, riv bort kåpor och annat som är i vägen för att göra det så enkelt som möjligt för din rörmokare i Stockholm att sätta igång och jobba.

Prisvärd rörmokare i Stockholm

Om du är ute i god tid har du även bättre chans till att anlita en rörmokare i Stockholm till ett bra pris. Vissa rörmokare erbjuder bättre priser om du bokar upp dem långt i förväg. Samma sak gäller för stora projekt. Om du behöver hjälp med att dra rör i hela huset kan du få ett billigare timpris eller ett estimerat totalpris istället för den tämligen saftiga timkostnaden. Du kan även spara en hel del pengar på att jämföra rörmokares priser med varandra genom jämförelsesajter eller genom att be om prisförslag. Så länge du anlitar en rörmokare med gott rykte och behörighet kan du känna dig trygg i att välja rörmokaren som erbjuder bäst priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *