Posted on

Hjälp med flyttstädning i Stockholm

En flyttstädning i Stockholm innebär att du får hjälp med att städa ditt hem innan du flyttar. Detta kan vara en tidskrävande uppgift, särskilt om du har många saker och har varit bosatt länge, så att anlita en professionell städfirma kan vara en bra idé. I den här artikeln kan du läsa om flera av de fördelar det innebär att anlita otrolig flyttstädning Stockholm när du ska flytta.

Det här ingår vid flyttstädning i Stockholm

Rengöring av bostadens golv. Det här innebär att golven – oavsett om det är trägolv, klinker eller laminatgolv – dammsugs och skuras med mopp. Det kan också innebära att golven tvättas med en särskild golvrengöring eller att trägolv poleras om så behövs.

Grundlig rengöring av fönster. Detta kan innebära att torka av fönsterkarmar och luckor, att tvätta fönsterrutor och att putsa fönster.

Rengöring av köket. Det här innebär att torka av köksskåp, att tvätta av spis och ugn samt att rengöra kyl och frys och att torka av köksbänkar och kökets golv. Dessutom städas utrymmen under diskbänk.

Rengöring av badrum. Detta kan innebära att torka av kranar, att tvätta av toalettstol och duschkabin, att rengöra handfat och att torka av badrumsgolv.

Rengöring av sovrum och vardagsrum. De här rummen bör vara så gott som tomma vid tillfället för flyttstädningen. Golvet rengörs precis som golvet i bostadens övriga rum och lister torkas ordentligt.

Bortforsling av sopor. Det kan ingå i flyttstädningen att sopa igenom lägenheten och att frakta iväg sopor och skräp. Viktigt att notera är att det här inte inkluderar större skrymmande bråte eller hela eller delar av möbler.

Tänk på det här

En flyttstädning i Stockholm kan också innefatta andra uppgifter, beroende på dina behov och önskemål. Dessa uppgifter kan medföra extra kostnad så det är viktigt att du rådfrågar med städfirman innan du bokar en flyttstädning. Över lag är det bra att ha ett skriftligt och tydligt avtal innan uppdraget utförs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *