Publicerat den

Fönsterputs Stockholm

Att putsa fönsterna på ditt hus kan vara en lättare uppgift att ta sig an. Det blir däremot lite svårare om du har en lägenhet med fönster som inte går att vända inåt, bor du dessutom i Stockholm så vet du att det finns många höghus med lägenheter vars fönster inte går att tvätta som andra fönster. Du kanske bor högt upp och är höjdrädd, då kan du behöva lite hjälp och den hjälpen kan du få genom att kontakta ett företag som putsar fönstren.

Ett av dessa företag är fönsterputs Stockholm som har duktiga och erfarna fönsterputsare. Du kan få en offert från dem inom 24 timmar och när du bestämt dig för att anlita just dem, väljer du en dag när det passar att de kommer. Ibland har lägenheterna balkonger men om din lägenhet inte har det, blir det svårare att tvätta fönstren. Många fönsterputsare har en kran som de hissar upp sig med på utsidan av byggnaden för att komma åt din lägenhet. Om du har en lägenhet med balkong behöver de komma in i lägenheten för att kunna ta sig ut på balkongerna och putsa fönstren från den sidan.

Fönsterputs Stockholm tar putsningen av dina fönster på största allvar och kommer inte förstöra dina fönster. De kommer endast att använda kemikalier som är skonsamma för dina fönster. Det är inte bara privatpersoner som kan anlita fönsterputs i Stockholm. De utför också fönsterputs för företagslokaler och kontor. Inget jobb är för smått eller för stort för dessa fönsterputsare. De har mer än 10 år i branschen och vet precis vad de gör. Trots att de försöker att inte skada fönstret kan det hända vem som helst. Om du vet om att något fönster har någon repa men inte har fått lagat det än, bör du påtala detta när du beställer tid för fönsterputs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *