Publicerat den

Få hjälp med städningen på kontoret

När man bedriver en verksamhet så är det en hel del saker som man behöver tänka på och då vill man gärna slippa fundera över städningen. Varje dag behöver företag och kontor städas för att hållas i ordningen, men 1-2 gånger i veckan krävs en större städning med våttorkning av golv, dammtorkning eller t.ex. rengöring av toaletter. Det är sällan man som företagare har tid eller ork att ta hand om städningen själv och då kan man vända sig till en professionell städfirma som arbetar med företag och kontorsstädning i Stockholm.

Att anlita ett städföretag för kontorsstädning Stockholm är egentligen inte så svårt. Det som däremot kan vara knepigt är att hitta ett företag som man trivs med och som kan leva upp till den standard man har. Många städfirmor erbjuder idag två olika typer av lösningar. Antingen kan kunden själv beskriva vilka behov som finns och därefter sätter städfirman ett timpris på detta eller så kan man köpa färdiga paket där det mesta inkluderas, då till fast pris.

Vad ingår?

Vad som ingår i en kontorsstädning är mycket varierande. Det vanligaste är att städfirman hjälper till med dammtorkning, våttorkning av golv, rengöring av kök och t.ex. in- och urplock att diskmaskin. Toaletter rengörs och blommor vattnas om så önskas.

Det är viktigt att du är tydlig med vad ditt företag behöver när du ber om en offert. När det kommer till kontorsstädningar är det inte ovanligt att en arbetsledare från städfirman kommer ut för att tala igenom era behov och önskemål. Ni talar om allt från städmoment till hur ofta som ni vill ha städning. Arbetsledaren åker sedan tillbaka och du kan invänta en offert med ett individuellt satt pris. Du bestämmer själv om du vill acceptera offerten eller inte. Accepterar du den då kommer ni överens om ett startdatum som passar båda parter. Enkelt, smidigt, rent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *