Publicerat den

Dags att renovera fasaden

Huset vi håller till i är gammalt som gatan och börjar se rätt slitet ut. Eftersom vi börjat hålla i både kurser och studiebesök här på bryggeriet kände vi att det var dags att få huset att se lika fint ut exteriört som vi fått det inuti. Här inne är det snyggt (tänk: lite hipster industri-stil möter mysig gillestuga), men utanpå ser det ärligt talat gräsligt ut. Putsen håller på att trilla av, färgen runt fönstren flagnar. Det är med andra ord dags att söka efter fasadrenovering stockholm och få en bra offert. Nu ska det bli tipptopp på alla fronter.

Vi har tittat på gamla fotografier och sett att huset en gång i tiden var gult, lite åt det senapsgula hållet. Fönsterfodret och dörren var målade i en fin, grön nyans. Halvmörk och lite ”dammigt” grön. Vi tänkte att det skulle vara fint att återställa huset i den färgskalan. En firma som är specialiserad på fasadrenovering i Stockholm kan säkert hjälpa oss med goda råd om vad för slags färg vi bör välja för att det ska hålla länge och samtidigt se snyggt ut.

För länge sedan fanns det också en fin veranda, även den målad i grönt. Vi har pratat lite om att bygga upp den på nytt. Då skulle vi kunna ha provsmakningar ute på verandan om kvällarna. Om man kan få tag i lite äldre fönster, kanske från ett rivningshus, skulle det vara pricken över i på verandan. Nej, nu är det dags att ringa en firma som arbetar med fasadrenovering i Stockholm och se när de har tid att komma och ta en titt på huset. Det här kommer verkligen att bli ett lyft som jag tror att våra kunder kommer att uppskatta. Det ser så mycket mer inbjudande ut att visa upp ett hus med ett mysigt yttre än som nu när det ser så luggslitet ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *